«БУДІВЕЛЬНА ГАЛУЗЬ МАЄ ПРАЦЮВАТИ»

 «Київміськбуд» підтримує акцію протесту забудовників

Колектив Холдингової компанії висловлює свою підтримку робітникам-будівельникам. 23 лютого на годину було зупинено роботу на всіх 54 об’єктах компанії, щоб привернути увагу київської влади та правоохоронців до кричущої проблеми – нищення «тітушками» будівельної галузі.

У своєму зверненні до столичної мерії, Міністерства юстиції та силових структур будівельники акцентували увагу на кричущих випадках нападів із боку так званих «громадських активістів» на будівельні майданчики. «Громадські тітушки»  ламають паркани, нищать техніку, з арматурою нападають на будівельників. Останнім часом на хвилі протестних настроїв у суспільстві для декого блокування будмайданчиків стало простим заробітчанством. Напади, шантаж забудовників, підбурювання жителів прилеглих до будмайданчиків будинків – такі дії не проводяться з доброї волі. На блокуванні будівельних об’єктів одні «активісти» зароблять кошти, інші – політичні дивіденди. При цьому десятки зупинених будівництв мають усі відповідні дозволи і є цілком законними.

«БУДІВЕЛЬНА ГАЛУЗЬ МАЄ ПРАЦЮВАТИ»

 

У всьому світі будівельна галузь є основою для державних економік. Забудовники щорічно сплачуть до бюджетів усіх рівнів мільйони податків та дивідендів. Один будівельник дає роботу семи суміжникам: мулярам, виробникам будівельних матеріалів, водіям тощо. Ця робота не лише важлива з економічної точки зору, руками будівельників зростають міста. Це житло для сотень тисяч українців, серед яких пільговики, черговики, і приватні інвестори, які вклали свої зароблені кошти у майбутнє житло.

«БУДІВЕЛЬНА ГАЛУЗЬ МАЄ ПРАЦЮВАТИ»

 

Відтак ми підтримуємо всіх, хто сьогодні вийшов під стіни Київської міської адміністрації,  тому що не можемо миритись з руйнуванням галузі і бездіяльністю владних і правоохоронних структур.

Підтримуємо вимогу забудовників відкрити кримінальні справи проти проплачених «активістів», які блокують будівництва столиці. Вимагаємо від Мінюсту ліквідувати громадські організації, чиї «тітушки» не дозволяють працювати будівельникам.

Будівельна галузь має працювати!

 Трудовий колектив ПАТ «ХК «Київміськбуд».