СВІТЛАНА НОВОХАЦЬКА У ТОП-100 НАЙБІЛЬШ ВПЛИВОВИХ ЖІНОК УКРАЇНИ

Віце-президент «Київміськбуду» Світлана Новохацька увійшла до рейтингу ТОП-100 найвпливовіших жінок України, укладеного журналом «Фокус».

СВІТЛАНА НОВОХАЦЬКА У ТОП-100 НАЙБІЛЬШ ВПЛИВОВИХ ЖІНОК УКРАЇНИ

Світлана Новохацька вже вісім років приймає управлінські рішення у команді найбільшого забудовника столиці – «Київміськбуді».

«Світлана Новохацька визнає, що до будівництва відноситься, як до дитини: «Ти ростиш будинок від проекту і до введення його в експлуатацію, бачиш, як в нього заселяються сім’ї».

Особливу увагу приділяє соціальним проектам і благодійності. Компанія підтримує дитбудинок «Малятко», допомагає юним спортсменам і ветеранам «Київміськбуду», які відновлювали післявоєнну столицю, – вони перебувають на довічному утриманні компанії. З початком війни на сході України будівельники «Київміськбуду зводили фортифікаційні споруди, допомагали столичному госпіталю, підтримують благодійний фонд «Крила 8 сотні».

СВІТЛАНА НОВОХАЦЬКА У ТОП-100 НАЙБІЛЬШ ВПЛИВОВИХ ЖІНОК УКРАЇНИ

Світлана Новохацька визнає, що звикла викладатися на повну і того ж вимагає від підлеглих, хоча покладається на себе: «Мама мені одного разу сказала: «Ніколи нікого не слухай. Навіть мене. Роби, що вважаєш за потрібне, і йди вперед», – цитують укладачі рейтингу Світлану Новохацьку.

Рейтинг ТОП-100 найвпливовіших жінок України складений редакційною колегією «Фокуса». В обговоренні претенденток брали участь експерти в області політики, економіки, соціальної сфери і культури. Впливовість оцінювалася за п’ятьма критеріями: здатність самостійно приймати ключові для країни і певної сфери рішення, вплив на громадську думку, бізнес-вплив, родинні зв’язки і особиста популярність.