Світлану Новохацьку нагородили за активну громадянську позицію

Віце-президент «Київміськбуду» Світлана Новохацька за активну участь у житті суспільства та розвиток ініціатив загальнонаціонального значення, отримала нагороду та стала переможницею Всеукраїнської премії «Жінка ІІІ тисячоліття» в розділі «Рейтинг».

нагорода Новохацька Жінка ІІІ тисячоліття

 «Завдяки великому працелюбству, силі волі і вмінню наполегливо йти до поставлених цілей, Світлана Новохацька досягла неймовірних вершин. Вона Заслужений економіст України, звикла на роботі викладатися на всі 100% і саме цього вимагає і від своїх підлеглих.

Сильний характер не заважає бути надзвичайно чутливою до людей. Під опікою пані Світлани і ветерани «Київміськбуду», і підопічні сироти з дитбудинку «Малятко». Попри велику зайнятість, вона знаходить час, щоб на громадських засадах допомагати Голові комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, очолює благодійний фонд, бере участь у багатьох доброчинних заходах.

А для процвітання і благополуччя України вона щодня разом із тисячами будівельників докладає всіх зусиль, щоб щасливе майбутнє настало якомога раніше», – зазначили організатори.

Новохацька Віце-президент

«Жінка сьогодні дійсно має великий вплив на усі сфери життя суспільства. Дуже приємно, що мене визнали однією із жінок тисячоліття. Значить, усе не дарма. Я отримала масу задоволення і ще більше стимулів іти вперед», – сказала Світлана Новохацька, отримуючи нагороду.

Статуетка нагорода Жінка ІІІ тисячоліття

Своїм головним завданням МГО «Жінка ІІІ тисячоліття», що є засновницею дійства, вважає захист прав і інтересів жінок та дітей. Головним принципом своєї діяльності організація визначає співпрацю з усіма державними установами, громадськими об’єднаннями, бізнесовими колами та науковими установами у реалізації проектів соціальної спрямованості.