ТЕТЯНА МАРКОВА: АПАРТАМЕНТИ – ЦЕ НОВИЙ МОДНИЙ ФОРМАТ НЕРУХОМОСТІ

Житловий комплекс «Mirax» є унікальним з кількох причин. Розташування в історичній частині міста, близькість ключових транспортних артерій столиці, комфортні планування квартир і різноманітність комерційних приміщень тут поєднуються з відносно новим видом на ринку нерухомості – апартаментами.

ТЕТЯНА МАРКОВА: АПАРТАМЕНТИ - ЦЕ НОВИЙ МОДНИЙ ФОРМАТ НЕРУХОМОСТІ

«Апартаменти являють собою модний формат нерухомості, саме тут можлива концепція «працюй і живи». Не дивно, що апартаменти, особливо лофти, затребувані серед представників творчих і креативних професій. Тут можна, наприклад, організувати студію і з легкістю поєднувати роботу, творчість та проживання. Дуже часто подібні об’єкти купують в якості другого житла. Крім того, апартаменти підходять для молодих людей, які хочуть жити окремо від батьків, для студентів. Вони також можуть стати джерелом додаткового доходу з хорошим рівнем ліквідності», – розповіла директор Департаменту продажу і маркетингу «Київміськбуду» Тетяна Маркова.

За її словами, головним плюсом апартаментів є їх вигідна ціна, яка формується виходячи із невеликих площ апартаментів.

«Такий вид нерухомості поширений по всій Європі, це зручно і вигідно. Ось і ми беремо приклад з європейців. ЖК «Mirax» унікальний комплекс, де поряд з квартирами та офісами, «Київміськбуд» пропонує 274 апартаментів», – зазначила Тетяна Маркова.