ТЕТЯНА МАРКОВА: ЗАОХОЧУВАТИ ІНВЕСТОРІВ «ВИНАГОРОДОЮ ЗА ДОВІРУ» МОЖЕ ТІЛЬКИ СПРАВЖНІЙ ЛІДЕР ГАЛУЗІ

В «Київміськбуді» започаткували нову програму для заохочення інвесторів «Винагорода за довіру»

З 1 липня у ПАТ «ХК «Київміськбуд» стартувала програма «Винагорода за довіру», в рамках якої інвестор може вкласти гроші в будівництво об’єктів компанії, з можливістю повернути через 180 днів з моменту здійснення проплати кошти, із нарахованою винагородою. І вже за перший тиждень в рамках програми було укладено понад 30 договорів. У чому особливість нововведення і що є гарантією для інвестора, директор Департаменту маркетингу і по роботі з інвесторами Тетяна Маркова розповіла в інтерв’ю телеканалу «Ера».

ТЕТЯНА МАРКОВА: ЗАОХОЧУВАТИ ІНВЕСТОРІВ «ВИНАГОРОДОЮ ЗА ДОВІРУ» МОЖЕ ТІЛЬКИ СПРАВЖНІЙ ЛІДЕР ГАЛУЗІ 

 

1. Чи є обмеження по кількості таких вкладів? Скажімо, чи може людина вкласти кошти у 10 квартир? 

Це право інвестора обирати конкретну нерухомість, ну і звичайно, у тій кількості, яку він бажає придбати.  Це може бути одна квартира, а може і 10. Все залежить від бажання та фінансових можливостей особи.

2. Чи вимагає компанія у людини довідку про походження коштів, у такому випадку?

Для укладення договору не вимагаються жодних довідок про підтвердження отримання доходів. Лише документи, які посвідчують особу (паспорт, код).

3. Квартири у компанії з такою репутацією, як у “Київміськбуду” купують доволі справно. За для чого вам така програма? У холдингу завелись зайві гроші? 

Поясню: в Україні аналогів такої програми немає у жодного забудовника. Усі, без виключення, компанії при розірванні договору за ініціативи інвестора повертають останньому кошти за мінусом штрафних санкцій (в середньому від 5 % вартості об’єкта нерухомості). Лише фінансово потужна та стабільна компанія має можливість реалізувати таку програму, яка, в першу чергу, спрямована на підтримку клієнтів та задоволення їх інтересів. Покупець нерухомості «Київміськбуду» має право,  вкладаючи кошти на етапі будівництва будинку, самостійно  прийняти рішення: оформити квартиру у власність чи повернути вкладені кошти та отримати винагороду. Дана винагорода – це є винагорода інвесторам за довіру до «Київміськбуду», адже саме завдяки їм  впродовж десятиліть Компанія носить славне звання – лідер будівельної галузі. Даною програмою Компанія, в черговий раз, підтвердила свій статус.

4. На якому етапі будівництва вигідно вкладати гроші?

Звичайно, купувати нерухомість вигідніше на етапі початку будівництва об’єкта нерухомості, оскільки це завжди стартова ціна продажу за квадратний метр.

 5. Чи залежить сума винагороди від того проміжку часу, за який гроші знаходяться в розпорядженні компанії?

Так, сума винагороди визначається за формулою, основними складовими якої є вартість об’єкта нерухомості і кількість днів перебування коштів на рахунку в компанії. Тобто, чим раніше буде куплена нерухомість, тим більше ви можете отримати нагороди.

6. Чи залежить сума винагороди від того проміжку часу, за який гроші перебувають у розпорядженні компанії?

Так, сума винагороди визначається за формулою, основними складовими якої є вартість об’єкта нерухомості та кількість днів перебування коштів на рахунку у Компанії. Тобто, чим раніше буде куплена нерухомість, тим більше ви можете отримати винагороди.

7. Яким чином ви будете забезпечувати гарантію таких вкладів?

Гарантією збереження і примноження ваших коштів є по-перше, загальний будівельний заділ компанії, який на сьогодні складає 1,5 млн кв.м нерухомості, і, звичайно ж, бездоганна 60-річна історія «Київміськбуду». Наразі активні будівельні роботи наші бригади і підрядні організації ведуть на більш як 50 будівельних майданчиках, цьогоріч заплановано до введення в експлуатацію 360-400 тис. кв.м., тому можете бути впевненні, що ваші гроші працюватимуть у надійній компанії і приноситимуть вам прибуток, або ж нове житло.

 8.  Форс-мажорні ситуації. Людина вклала гроші в нову квартиру, але виникла якась вкрай складна ситуація, і вона хоче повернути кошти раніше обумовленого угодою терміну. Вона втрачає винагороду, чи отримує її лише за ту кількість днів, на які компанія могла користуватися грошима?

Покупець набуває права отримати винагороду у випадку відмови від договору у строк не менше 180 (сто вісімдесят) днів з дати здійсненням ним першого платежу.

9.  Чи вже є добровольці, які уклали угоди?

Так, за перший тиждень дії програми своїм правом скористались понад 30 осіб. Всі вони відзначають, що вкладають кошти у квартиру, але новація, започаткована компанією, їм до вподоби, бо життя непередбачуване, і люди задоволені тим, що у разі потреби, вони можуть не тільки повернути свої кошти, але й отримати бонуси – винагороду за довіру.