ТРУДОВИЙ КОЛЕКТИВ «КИЇВМІСЬКБУДУ» ВІТАЄ ПАВЛА ОЛЕКСАНДРОВИЧА ЧУМАКА З ВЕЛИЧНИМ ЮВІЛЕЄМ!

Герою Соціалістичної праці, ветерану «Київміськбуду» сьогодні виповнюється 85 років

Павло Олександрович Чумак працював у компанії з перших днів заснування «Київміськбуду», тоді – Головкиївбуду. І досі називає компанію просто і коротко – Главк. Все життя машиністом екскаватора.  За свою натхненну працю удостоєний найвищих державних відзнак того часу і звання Героя Соціалістичної праці.

У свої 85 він бадьорий духом і усміхнений. Звичайно, згадує, як важко працювалось, каже, що сьогоднішні будівельники трудяться в більш комфортних умовах, але не проміняв би й частину свого важкого життя на інше. Вірить у майбутнє України і щиро бажає «Київміськбуду» і всім працівникам натхненної праці і високих трудових досягнень. А ще, щоб пишались, що працюють у такому прославленому Холдингу і ніколи не забували, що саме «Київміськбуд» після війни витягнув людей з землянок і підвалів.

ТРУДОВИЙ КОЛЕКТИВ «КИЇВМІСЬКБУДУ» ВІТАЄ ПАВЛА ОЛЕКСАНДРОВИЧА ЧУМАКА З ВЕЛИЧНИМ ЮВІЛЕЄМ!

Дорогий Павле Олександровичу! Дякуємо Вам за поради і настанови. Щиросердно вітаємо Вас з прекрасною життєвою датою. Будьте ще багато років таким же незламним оптимістом. Міцного Вам здоров’я, родинного затишку і радості на довгі роки.

 З повагою і любов’ю, 
весь трудовий колектив ПАТ «ХК «Київміськбуд»