У КМДА СТВОРИЛИ КОМІСІЮ ЗАДЛЯ ВИРІШЕННЯ ПИТАННЯ ВІДНОВЛЕННЯ БУДІВНИЦТВА НА ОБ’ЄКТАХ КИЇВМІСЬКБУД

За інформацією Департаменту комунальної власності Києва, на виконання Розпорядження Київського міського голови у КМДА створено Комісію щодо вирішення проблемних питань, пов’язаних із діяльністю ПрАТ «ХК «Київміськбуд».

У КМДА СТВОРИЛИ КОМІСІЮ ЗАДЛЯ ВИРІШЕННЯ ПИТАННЯ ВІДНОВЛЕННЯ БУДІВНИЦТВА НА ОБ’ЄКТАХ КИЇВМІСЬКБУД

Комісію утворено на 180 днів, затверджено її склад та положення. У разі доцільності подальшого функціонування, повноваження утвореного органу можуть продовжити. Очолив Комісію заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Владислав Андронов, – йдеться на сайті Київської міської державної адміністрації.  

До складу Комісії увійшли представники структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації та інвестори. Перше засідання має відбутися вже протягом двох тижнів. Також комісія розгляне можливість залучення до роботи народних депутатів і депутатів Київради, фахівців і експертів в окремих галузях і сферах, представників інститутів громадянського суспільства. 

Очікується, що завдяки злагодженій діяльності утвореної комісії та активній співпраці громадськості з містом вдасться визначити дієві механізми, що сприятимуть відновленню активної фази будівництва.