«КИЇВМІСЬКБУД» ПОЧИНАЄ ПРОДАЖ КВАРТИР У ЖК «ПОВІТРОФЛОТСЬКИЙ КВАРТАЛ»

Житловий комплекс нового стандарту «комфорт-клас», розробленого фахівцями «Нерухомості від Ковальської». За основу нового стандарту покладено вдале розташування, закриту прибудинкову територію, сучасні матеріали та технології будівництва, високий рівень сервісу і комфортні планування.Обираючи «комфорт-клас» Ви отримаєте найкраще співвідношення якості, сервісу, ціни та комфорту.

Ми доклали максимум зусиль, щоб полегшити Ваш вибір, адже в «Зеленому острові-2» Ви знайдете втілення Ваших бажань. В рамках стандартів «комфорт-класу» ми передбачили просторі квартири, новітні технології, екологічні та естетично привабливі матеріали, індивідуальну архітектуру, повний спектр послуг та сучасний рівень сервісу.

Найближчими сусідами новобудови є посольства США та Казахстану, а також один із найбільших у Києві парків – парк «Нивки». Це гарантує безпеку і затишок мікрорайону та позитивно впливає на екологію порівняно із центром міста.

3 хвилини на авто відділяють комплекс від зручної транспортної розв’язки і лише 10 хвилин приємної пішої прогулянки парком «Нивки» знадобиться майбутнім мешканцям, щоб дістатися до станції метро.

«Зелений острів-2» – це закрита прибудинкова територія із охороною, відеоспостереженням і системою контролю доступу, на якій розміститься дитячий майданчик із ігровими комплексами для дітей різного віку та спортивний майданчик.

Поєднуючи комфорт та інновації, ЖК «Зелений острів-2» є оптимальним рішенням, якщо Ви бажає придбати якісне житло за прийнятною ціною.