ЖК НА ПРОСП. ВОЗЗ’ЄДНАННЯ: ПЕРЕВІРЕНО РУФЕРОМ ABCNEWS

На спеціалізованому інформаційному ресурсі ABCnews триває унікальний спецпроект «Руфер», в рамках якого досліджують столичні новобудови. Місія руфера – здійнятися на самісінький дах будинку, дослідивши попутно усі тонкощі новозбудованого об’єкту.

ЖК НА ПРОСП. ВОЗЗ’ЄДНАННЯ: ПЕРЕВІРЕНО РУФЕРОМ ABCNEWS

 

На цей раз у об’єктив руфера потрапив ЖК «Київська Венеція», що на просп. Возз’єднання, 21-В.

«Є така київська приказка: “Лівий берег чудовий тим, що з нього видно правий”. Можна шукати в цій приказці снобізм, а можна – мету. Я віддала перевагу другому. Тому вирушила підкорювати дах одного з найвищих житлових будинків не тільки лівого берега, але і всього Києва.

ЖК НА ПРОСП. ВОЗЗ’ЄДНАННЯ: ПЕРЕВІРЕНО РУФЕРОМ ABCNEWS

 

Дах розташувався у будинку, побудованому «Київміськбудом»  на березі Русанівського каналу. Сам будинок 37-поверховий, але три нижні поверхи відведені під комерційні приміщення, два верхніх – під технічні. Тому найбільш висотні квартири тут знаходяться на 35-му поверсі.

Хоча, зізнатися чесно, види з тутешніх квартир хороші звідусіль. Панорама всього лівого берега простягається як на долоні, видно всі райони – від Троєщини до Харківського. На горизонті видно навіть Бровари, Конча-Заспа і Вишгород.

ЖК НА ПРОСП. ВОЗЗ’ЄДНАННЯ: ПЕРЕВІРЕНО РУФЕРОМ ABCNEWS

 

Що вже говорити про пейзаж правого берега: саме звідси видно, на яких високих пагорбах і крутих обривах стоїть “мать городов русских”. Всі дорогі і милі серцю та окукожного киянина символи – від Києво-Печерської Лаври і Батьківщини-матері до моста ім.Патона – доступні для милування з вікон квартир по західному фасаду», – розповідає дослідник.

Продовження та унікальний фоторепортаж – у матеріалі «Руфер здійнявся на найвищу вершину Лівого берега».