У 2014-Й РІК – ЗІ ЗНИЖКАМИ! ДО 14 % ВІД ВАРТОСТІ КВАРТИРИ!

   Напередодні наступаючого 2014 року ПАТ «ХК «Київміськбуд»  оголосив про знижки до 14% на квартири в ЖК «Златоустівський» (перетин вулиць Чорновола, Павлівської, Златоустівської, ІІ -й квартал забудови), ЖК «Перовський» (бульв. Перова, 10-12 (будинок 1); будинках на вул. Коперника, 9-11, Гушкова, 92 -Б (будинок 3), а також у п’яти секціях на житловому масиві Позняки- 4а (ІІ -а черга забудови).
       Більш того, на деякі квартири в ЖК  Златоустівський» знижка може досягати і 20 %, а на квартири в готових будинках по Перова, Чорновола та Лісківській – 11%, 10% і 7% відповідно.

 Акція стартувала сьогодні, 2 -го грудня, і триватиме всі святкові дні. Тому зацікавленим купити квартиру і зробити собі дійсно королівський новорічний подарунок – варто поспішити. Адже йдеться про серйозні гроші, які можна заощадити і в той же час дуже вдало вкласти. Крім того, Ви купуєте квартиру у найнадійнішого забудовника – Холдингової компанії «Київміськбуд», 80 % акцій якої належать Київській міській громаді.
Як виглядають запропоновані до реалізації за доступною ціною об’єкти, Ви можете ознайомитися на сайті: http://www.kmb-sale.com

У 2014-Й РІК - ЗІ ЗНИЖКАМИ! ДО 14 % ВІД ВАРТОСТІ КВАРТИРИ!