У «КИЇВМІСЬКБУДІ» – НОВИЙ КОЛЕКТИВНИЙ ДОГОВІР

У зв’язку із закінчення терміну дії Колективного договору-2015, між Холдинговою компанією та Профспілкою було укладено нову угоду

Трудовий колектив «Київміськбуду» провів профспілкові збори, під час яких було заслухано звіт щодо виконання Колективного договору на 2015 рік. За словами голови профкому Ольги Грицини, протягом року працівники компанії отримували різноманітну заохочувальну та матеріальну допомогу, зокрема, при народженні дитини та одруженні, на літнє оздоровлення дітей.

У «КИЇВМІСЬКБУДІ» - НОВИЙ КОЛЕКТИВНИЙ ДОГОВІР

Здійснювались виплати ветеранам компанії, організовано надання медичних послуг у ДП «Медбуд», низка працівників отримали змогу покращити житлові умови. Окрім цього, колективу були забезпечені виплати на оздоровлення, індексація заробітної плати та преміальні.

У «КИЇВМІСЬКБУДІ» - НОВИЙ КОЛЕКТИВНИЙ ДОГОВІР

У «КИЇВМІСЬКБУДІ» - НОВИЙ КОЛЕКТИВНИЙ ДОГОВІР

У зв’язку із закінчення терміну дії Колективного договору-2015, між Холдинговою компанією та Профспілкою було укладено нову угоду.  За основу проекту взяли Колективний договір на 2015 рік, з деякими уточненнями і поправками.

За словами Віце-президента «Київміськбуду» Андрія Джигіля, новим колдоговором передбачено можливість проведення процедури оцінки професійного рівня працівників кваліфікаційним вимогам і посадовим обов’язкам,оцінки їх професійного рівня.

У «КИЇВМІСЬКБУДІ» - НОВИЙ КОЛЕКТИВНИЙ ДОГОВІР

Враховані і зміни в законодавстві щодо відпусток. Зокрема врегульовано питання надання додаткової відпустки учасникам бойових дій, інвалідам війни, статус яких визначений Законом України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” тощо.

Працівникам  Компанії, призваних на строкову військову службу, військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період гарантується не лише збереження місця роботи, посади, а й виплата щомісячної середньої заробітної плати.

У «КИЇВМІСЬКБУДІ» - НОВИЙ КОЛЕКТИВНИЙ ДОГОВІР

Новий варіант Колективного договору, що діятиме з 2016 по 2018 рік, було ухвалено одноголосно.