У «МЕДОВОМУ» ПОДЕШЕВШАЛИ НЕЖИТЛОВІ ПРИМІЩЕННЯ

        «Київміськбуд» реалізує нежитлові приміщення у будинку №2 (ІІ черга будівництва) ЖК «Медовий», що зводиться на вул. Петра Радченка, 27-29 у Солом’янському районі Києва зі знижкою.

       У наявності комори різної площі. Вартість кв м – від 25 920 грн до 31 200 грн. За умови повної оплати надається знижка до 10%, за умови першого внеску 50% та сплати решти вартості нежитлового приміщення згідно графіку  – 5%.

       Комплекс розташований у зеленій зоні біля Совських озер, складається з 3-х будинків, висотністю 25-26 поверхів. Окрім комор, на перших поверхах комплексу міститимуться нежитлові приміщення під аптеки, продовольчі та продуктові магазини, також у будівлі передбачене приміщення під ресторан та підземний паркінг.      

       ЖК «Медовий» має чудову транспортну розв’язку. На автомобілі від центру міста до комплексу можна дістатися за 20 хвилин. Поруч із новобудовами зупинки громадського транспорту. В кілометровій зоні від комплексу Севастопольська площа, яка має зручне транспортне сполучення із усіма районами міста Києва.

У «МЕДОВОМУ» ПОДЕШЕВШАЛИ НЕЖИТЛОВІ ПРИМІЩЕННЯ