У ПРОДАЖУ З’ЯВИВСЯ 5 БУДИНОК ЖК «STAR CITY»

«Київміськбуд» інформує, що у продажу з’явився будинок №5 житлового комплексу «Star city», що у Дніпровському районі столиці по вул. Каунаській, 27.

У житловому комплексі можна обрати квартиру на будь-який смак від 1-кімнатної до 3-кімнатної, з різними площами і планувальними рішеннями. Всі планування продумані і відповідають комфортним умовам життя.

За умови повної оплати на житлову нерухомість розповсюджується знижка у розмірі 10%. Також  до 31 жовтня 2020 року компанія надає додаткові 3% знижки на обмежену кількість квартир у будинку №1. Таким чином, загальний розмір знижки може становити 13%. 

Квартири доступні також у розстрочку з першим внеском від 30% та у кредит. Вартість квадратного метра – від 19 565 грн.

Пропозиції квартир в ЖК «Star City» від «Київміськбуд» – https://kmb.ua/ua/objects/zhk-ul-kaunaskaya-27
Офіційний сайт ЖК «Star City» – star-city.kiev.ua

У ПРОДАЖУ З'ЯВИВСЯ 5 БУДИНОК ЖК «STAR CITY»

ЖК «Star City» є спільним партнерським проектом забудовників «Київміськбуд» та Bud Capital. Комплекс  – це вісім 25-поверхових сучасних будинків комфорт-класу, що складається з трьох односекційних і п’яти двосекційних будинків. На перших поверхах житлового комплексу будуть розміщені магазини, кав’ярні, ресторани, хімчистка та багато іншого так необхідного для комфортного проживання мешканців. На території комплексу заплановано будівництво власних дитячого садка та школи, а також великий паркінг. 

Будинки, розташовані по периметру земельної ділянки, забезпечать закритість внутрішньої території від автомобілів та зовнішнього шуму. Дворова територія комплексу, обладнана сучасними дитячими та спортивними майданчиками, стане одним із улюблених місць відпочинку дітей та дорослих. Розвинена інфраструктура забезпечить мешканців усім необхідним для комфортного проживання.