У ПРОДАЖ ВИЙШОВ БК НА КУРНАТОВСЬКОГО

«Київміськбуд» оголошує продаж нерухомості у багатофункціональному комплексі на вул. Курнатовського, 20 в Дніпровському районі міста Києва.

У ПРОДАЖ ВИЙШОВ БК НА КУРНАТОВСЬКОГОКомплекс стане чудовим місцем проживання для людей, які цінують розмірене життя, адже навколо маловисотна забудова та безліч зелених зон, а сам мікрорайон нагадує скоріше тихе передмістя, аніж метушливий мегаполіс. На території комплексу буде власний басейн. Також заплановано будівництво підземного паркінгу.

У продажу  1, 2, 3,4 і 5-кімнатні квартири різного планування, площею від 36,21 до 112,98  кв. м. Вартість квадратного метра – від 21 068 грн. Придбати нерухомість в БК на Курнатовського можливо декількома варіантами. При покупці за повну вартість, компанія надає 10% знижку. Можливо оформити розстрочку з 50% першим внеском і подальшими виплатами до введення в експлуатацію. Або придбати житло в іпотеку.

Однією з головних переваг розташування будинку є сусідство з парком “Аврора”, що розкинувся на 8 га. До речі, в парку розташований бюветний комплекс з артезіанською водою, встановлені нові сучасні дитячі майданчики та облаштовано зони відпочинку. Отже  мешканці новобудов завжди будуть дихати свіжим і чистим повітрям.

У ПРОДАЖ ВИЙШОВ БК НА КУРНАТОВСЬКОГО У ПРОДАЖ ВИЙШОВ БК НА КУРНАТОВСЬКОГО

Великим плюсом комплексу, є його місце розташування. БК Курнатовського, розташований у районі зі зручною та розвиненою інфраструктурою. Великий вибір дитячих садочків та шкіл, у тому числі із поглибленим вивченням мов. Поруч будівельний супермаркет, продуктові магазини та ринки, кінотеатр, кафе та ресторани. Серед значних переваг – справжній ліс поруч, з зоною відпочинку «Берізка» та озером «Алмазне».

Зручне транспортне сполучення дозволяє швидко дістатись правого берегу міста через поруч розташований Північний міст, або пересуватись основними транспортними артеріями лівого берегу.

Проект БК Курнатовського розроблений згідно з сучасними будівельними нормами та технологіями, що гарантує майбутнім мешканцям безпеку і комфорт.

У ПРОДАЖ ВИЙШОВ БК НА КУРНАТОВСЬКОГО