ВАСИЛЬ ОЛІЙНИК ПРОВІВ ПЕРШУ ЗУСТРІЧ ІЗ ІНВЕСТОРАМИ КИЇВМІСЬКБУДУ

Президент “Київміськбуду” Василь Олійник зустрівся з представниками ініціативних груп інвесторів житлових комплексів. Під час зустрічі новий очільник Холдингової компанії окреслив поточний стан справ та повідомив присутніх про плани, які втілюватиме команда, щоб відновити будівництво та виконати зобов’язання перед покупцями.

ВАСИЛЬ ОЛІЙНИК ПРОВІВ ПЕРШУ ЗУСТРІЧ ІЗ ІНВЕСТОРАМИ КИЇВМІСЬКБУДУ

 “Зараз я повністю занурений у вивчення документації, знайомлюсь з представниками підрядних, субпідрядних організацій, вивчаю договори і  аналізую укладені угоди, щоб зрозуміти і об’єм проблем і наш потенціал, і що я можу обіцяти вам — інвесторам — щодо планування людського і фінансового ресурсу, щоб виконати зобов’язання, які були взяті раніше по кожному об’єкту”,- сказав Василь Олійник. 

Перед новою командою стоять завдання, серед яких пріоритетним є пошук джерел фінансування. Новий очільник “Київміськбуду” повідомив присутніх, що ведеться спільна робота з мерією і Київрадою щодо вирішення цього питання. Тривають переговори з банками стосовно кредитування, активно ведуть діалог з установами, які створені для забезпечення житлом громадян.

 

“Ми робимо все, щоб працювати щільно з містом, опрацьовуємо разом ті напрямки, які ми генеруємо з командою і підтримка нам обіцяна”, – повідомив Василь Олійник.

ВАСИЛЬ ОЛІЙНИК ПРОВІВ ПЕРШУ ЗУСТРІЧ ІЗ ІНВЕСТОРАМИ КИЇВМІСЬКБУДУ

На запитання інвесторів, коли буде чіткий плані відновлення будівництва і визначена черговість добудови об’єктів, Василь Олійник наголосив, що готовий буде надати детальні графіки по об’єктах через півтора-два місяці, оскільки ще потребує часу на вивчення стану справ.  

“Зараз мені зрозуміла ситуація у макропоказниках. Але у мене вистачить часу розібратися з усім, в мене вистачить досвіду вникнути у суть і джерела проблеми – розібратися в ситуації, вистачить ресурсу організувати колектив і довести розпочату справу до завершення і виконати наші зобов’язання. Головне, над чим працюємо – залучення фінансового ресурсу, а це один із ключових параметрів. Фінансування і людський ресурс будівельних організацій, враховуючи воєнний стан, призов і мобілізацію”, – сказав президент “Київміськбуд”.

Василь Олійник висловив переконання, що позитивний результат буде, хоча й не швидко через об’єктивні обставини та підкреслив, що бачить потенціал компанії та вірить у колектив.