ВОЛОДИМИР СЛОНЧАК: ТОРІК «КИЇВМІСЬКБУД» ВИПЛАТИВ АКЦІОНЕРАМ МАЙЖЕ 30 МЛН ГРН ДИВІДЕНДІВ

У 2016 році сума виплат зросла ще більше

   Голова Наглядової ради ПАТ «ХК «Київміськбуд» Володимир Слончак виступив перед депутатами Київради щодо діяльності Холдингової компанії. За його словами, головним завданням, яке було поставлене перед Наглядової радою, як органом, що здійснює захист прав інтересів акціонерів Компанії, це виплата дивідендів. За результатами роботи компанії у 2014 році, минулоріч акціонерам було виплачено дивідендів на суму майже 30 млн грн.

«Саме завдяки роботі наглядової ради розмір виплати  дивідендів ще збільшився. На підставі рішення Загальних зборів акціонерів від 29 квітня 2016 року на виплату дивідендів за результатами діяльності компанії у 2015 році спрямовано 31,8 млн грн. А це – 35% від чистого прибутку компанії. Станом на сьогодні проведено виплату акціонерам-фізичним особам ПАТ «ХК «Київміськбуд», що склала майже 6 млн грн. За останні два роки це найбільші відсотки відрахувань на дивіденди», – зазначив голова Наглядової ради ПАТ «ХК «Київміськбуд» Володимир Слончак.

ВОЛОДИМИР СЛОНЧАК: ТОРІК «КИЇВМІСЬКБУД» ВИПЛАТИВ АКЦІОНЕРАМ МАЙЖЕ 30 МЛН ГРН ДИВІДЕНДІВ

 

За його словами, «Київміськбуд» у 2015 році безоплатно передав до комунальної власності міста Києва інженерні мережі по новозбудованим об’єктам. Проведені заходи дали можливість збільшити комунальну власність міста Києва на 84 млн грн. та покращити виробничі потужності «Київенерго», «Київводоканалу» та «Київгазу». Також проводиться робота по зарахуванню пайової участі на розвиток інфраструктури міста в рахунок переданих до комунальної власності мереж.

До слова, ПАТ ХК «Київміськбуд» визнано лідером будівельної галузі-2015. Товариство займає перше місце у рейтингу будівельних компаній Києва та є лідером рейтингу якості управління корпоративною репутацією.