ДО УВАГИ ІНВЕСТОРІВ!

ПАТ «ХК «Київміськбуд» приступив до добудови трьох 24-поверхових житлових будинків по вулиці Обухівській, 135а. Земельна ділянка на 3,8 га знаходиться у одному з найзеленіших у місті Києві районі – Святошинському. Поряд із будинками, що зводяться за індивідуальним проектом, озеро басейну старовинної річки Нивка  і сосновий ліс, що гарантує мешканцям чисте повітря, затишок і спокій. Неподалік – станція метро Академмістечко.

ДО УВАГИ ІНВЕСТОРІВ!

Перші поверхи в усіх трьох будинках мають вбудовані приміщення громадського призначення. Проектом передбачено облаштування автостоянки для мешканців будинків на 150 м/місць, комплексний благоустрій території та прибережної зони. Влітку на озері можна буде відпочити  всією родиною.

ДО УВАГИ ІНВЕСТОРІВ!

В житловій частині 3 будинків запроектовано 597 квартир (по 199 у кожному):
1- кімнатних – 264;
2- кімнатних – 255;
3- кімнатних –   78.

Загальна площа квартир у трьох будинках становить 33 636,0 м² (11 212, 0 м2  у кожному відповідно). Загальна площа вбудованих приміщень 353,24 м².

Будинки зводяться за монолітно-каркасною технологією, що забезпечує довговічність будівель, високу стійкість, енергоефективність, звуконепроникність. Фасади будуть утеплені мінеральною ватою та оздоблені декоративною штукатуркою.

ДО УВАГИ ІНВЕСТОРІВ!

З приводу придбання нерухомості звертайтесь до відділу продажів ПАТ «ХК «Київміськбуд» за адресою: вул. Суворова 4/6, або за телефоном (044) 280-90-11. Незабаром біля будівельного майданчика по вулиці Обухівській буде відкрито пересувний відділ продажу, про що ми повідомимо Вас на сайті Холдингової компанії.