ЗАЯВА ПАТ «ХК «КИЇВМІСЬКБУД» ЩОДО СИТУАЦІЇ НА СВЯТОШИНСЬКІЙ

 Дії протестантів незаконні, провокатори умисно перешкоджають будівництву, у ситуації мають розібратись правоохоронні органи

У зв’язку із  суспільним резонансом, викликаним ситуацією на вул. Святошинській, ПАТ «ХК «Київміськбуд» повідомляє наступне.

05.09.2016 року Холдингова компанія поновила будівельні роботи щодо зведення житлового будинку за вищевказаною адресою у Святошинському районі  м. Києва.

Однак на теперішній час невстановленими особами здійснюється умисне перешкоджання виконанню Компанією своїх функцій. Окрім фізичного перешкоджання початку будівельних робіт, блокування будівельної техніки, наразі відбувається спроба інформаційно скомпрометувати позитивний імідж Компанії як надійного забудовника шляхом поширення неправдивої інформації.

Наголошуємо, що всі дії Компанії щодо будівництва вищезазначеного об’єкта здійснюються виключно в рамках чинного законодавства України. Компанією отримано дозвіл на виконання будівельних робіт від 04.08.2015 року № ІУ 115152160808.

Для будівництва та експлуатації житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями Компанії надано в користування земельну ділянку на підставі договору оренди земельної ділянки від 20.03.2015 року, укладеного з Київською міською радою, строком на три роки. В установленому законом порядку отримано всю дозвільну документацію, погоджено проект будівництва, сплачується земельний податок.

Компанія діє у визначених законом рамках, тому закликаємо громадськість та представників ЗМІ не розповсюджувати недостовірну інформацію. За будь-якими коментарями чи роз’ясненнями щодо ситуації просимо звертатись безпосередньо до прес-служби Компанії.