ЖК НА ВОЗЗ’ЄДНАННЯ СТАЄ ЩЕ ПРИВАБЛИВІШИМ

На Русанівському каналі відкриють найбільший фонтан Києва

Русанівка – добре знане киянами місце відпочинку. Вже зовсім скоро мікрорайон стане ще комфортнішим – на День Києва на Русанівському каналі столична влада планує відкрити найбільший фонтан столиці.

«В Києві багато фонтанів, але кияни вже забули як вони працюють. Цього року ми запускаємо всі фонтани. А на День Києва відкриємо на Русанівському каналі найбільший фонтан в місті, який підсвічуватиметься”, – зазначив мер Києва Віталій Кличко.

ЖК НА ВОЗЗ’ЄДНАННЯ СТАЄ ЩЕ ПРИВАБЛИВІШИМ

 

Та не лише красиво відпочивати, а й змогу жити поблизу Русанівського каналу з панорамою на усі принади правого берега дає «Київміськбуд».Будівництво житлового комплексу «Київська Венеція» майже добігає кінця. Особливістю двох будинків на проспекті Возз’єднання, 21-В є їх висотність і архітектурна унікальність. Разом із технічним поверхом блакитні хвилеподібні будинки здіймаються у вись на 36 поверхів. З вітражних вікон квартир як на долоні проглядає правобережжя Києва – з Лаврою, пам’ятником Матері-Батьківщині і крутими схилами, які змінюють свій окрас в залежності від пори року – білий, зелений, жовтогарячий.

ЖК НА ВОЗЗ’ЄДНАННЯ СТАЄ ЩЕ ПРИВАБЛИВІШИМ

ЖК НА ВОЗЗ’ЄДНАННЯ СТАЄ ЩЕ ПРИВАБЛИВІШИМ

 

 

Першу чергу будівництва вже введено в експлуатацію, зведення другого будинку вже на фінальній стадії. Для інвесторів на квартири у комплексі діють приємні знижки – до 15% за умови стовідсоткової сплати вартості. Усі квартири мають зручне і комфортне планування, а також можливість для індивідуальних  інтер’єрних рішень свого майбутнього житла.

ЖК НА ВОЗЗ’ЄДНАННЯ СТАЄ ЩЕ ПРИВАБЛИВІШИМ

 

А щоб прийняти остаточне рішення, на якому поверсі ви будете почувати себе якнайкраще, подивитися на краєвид із вікна обраної вами квартири – достатньо буде просто приїхати на будмайданчик, попередньо отримавши перепустку у відділі продажу.

 Телефон наших менеджерів незмінний: (044) 280-90-11, а розташовані ми за адресою: вул. Суворова, 4/6.