ХІД РОБІТ НА ЖК LAKE HOUSE

Київміськбуд продовжує роботи по зведенню нового житлового комплексу ЖК «Lake House» у Оболонському районі столиці по вул. Маршала Малиновського, 2-а. 

На сьогодні у секції №1 виконання вертикальних елементів проходить на рівні 20-го поверху; облаштування зовнішніх стін – 15 поверху. Прокладку горизонтальних труб виконують на 6-му поверсі; монтаж коробок та гофротруби – на 20 поверсі.

У секції №2 виконання вертикальних елементів проходить на 22 поверсі. Облаштування зовнішніх стін – 17 поверх. Прокладку горизонтальних труб виконують на 3-му поверсі; монтаж коробок та гофротруби – на 22 поверсі.

ХІД РОБІТ НА ЖК LAKE HOUSE

ЖК «Lake House» – це сучасна новобудова на 25 поверхів із вбудованими приміщеннями та підземним паркінгом. Територія, на якій будується комплекс, знаходиться біля озера Андріївське, навколо багато зелені, розвинена інфраструктура, близкість до станцій метро Оболонь та Мінська.  

Дворова територія комплексу матиме дитячий та спортивний майданчики, а також зону для відпочинку та господарський майданчик.  Житлова частина будинку починається з 2-го поверху. Вартість квадратного метру від 30 979 грн, з урахуванням знижки 10%. У продажу квартири різноманітних планувань від 73.39 м² до 165,42 м², доступні також у розстрочку та кредит від банків-партнерів.