ХІД РОБІТ НА ЖК STAR CITY У ЖОВТНІ

Продовжуються роботи по зведенню нового житлового комплексу “Star City” у Дніпровському районі столиці по вул. Каунаській, 27.

На початок жовтня у будинку №1 виконуються монолітні роботи на рівні 19 поверху, цегляну кладку облаштовують на рівні 12 поверху.

У будинках №2 і №3 монолітні роботи проводять на рівні 16 поверхах, цегляну кладку виконують на 7 поверхах.  

У будинку №4 будівельник облаштовують моноліт на рівні 5 поверху, цегляну кладку виконують на 1 поверсі.

У будинку №5 виконується моноліт на рівні 5 поверху, цегляну кладку облаштовують у підвалі.

У будинок №8 виконуються роботи по облаштуванню котловану.

У будинках №№ 1, 2 і 3 встановлюють вікна на рівні 5 поверхів, виконуються внутрішні перегородки та прокладання інженерних мереж.

ХІД РОБІТ НА ЖК STAR CITY У ЖОВТНІ

ЖК “Star City” – це вісім 25-поверхових сучасних будинків комфорт-класу, що складається з трьох односекційних і п’яти двосекційних будинків.

На перших поверхах житлового комплексу будуть розміщені магазини, кав’ярні, ресторани, хімчистка та багато іншого так необхідного для комфортного проживання мешканців. Будинки, розташовані по периметру земельної ділянки, забезпечать закритість внутрішньої території від автомобілів та зовнішнього шуму. Дворова територія комплексу, обладнана сучасними дитячими та спортивними майданчиками, стане одним із улюблених місць відпочинку дітей та дорослих. Розвинена інфраструктура забезпечить мешканців усім необхідним для комфортного проживання.

У житловому комплексі можна обрати квартиру на будь-який смак від 1-кімнатної до 3-кімнатної, з різними площами і планувальними рішеннями. Вартість квадратного метру – від 22 980 грн (з урахуванням знижки за умови повної оплати). Квартири доступні у розстрочку з першим внеском від 30% та у кредит від банків-партнерів.