ТАТЬЯНА МАРКОВА: НАШІ ПРОГРАМИ ЛОЯЛЬНОСТІ НЕ ЗАЛЕЖАТЬ ВІД «ЧОРНОЇ П’ЯТНИЦІ»

       Директор департаменту продажів і маркетингу Тетяна Маркова розповіла про акції, знижки і квартиру під № 666, яку купили на Хеловін.   

       – Акційні програми у нас постійні і передбачені для всіх житлових комплексів, які реалізує Компанія. Тому наші програми лояльності не залежать від «чорної п’ятниці». Причому, знижки є навіть при купівлі квартири у розстрочку і на готове житло. Ми прекрасно розуміємо, яка це важлива і дороговартісна покупка для кожного, а тому готові дещо «підбадьорювати» наших клієнтів. Адже головна філософія «Київміськбуд» – у всіх має бути житло.

ТАТЬЯНА МАРКОВА: НАШІ ПРОГРАМИ ЛОЯЛЬНОСТІ НЕ ЗАЛЕЖАТЬ ВІД «ЧОРНОЇ П’ЯТНИЦІ»

       Зараз у нас діє кілька програм лояльності. Найперша – знижка за умови повної оплати. Її сума може бути різною, в залежності від комплексу, в середньому це 10-15%, що доволі суттєво. Також ми надаємо знижки, хоч і невеликі, у випадку, коли людина не може сплатити всю суму одразу і купує квартиру у розстрочку. Адже навіть 1-2% – це приємна винагорода для покупця.

       Зараз у нас активно укладають угоди люди за державними програмами  підтримки учасників АТО та вимушених переселенців. Київська міська державна адміністрація виділила кошти на програму «50 на 50» для допомоги таким людям, а ми, як компанія, 80% акцій якої належать громаді міста, активно підтримали цю ініціативу. На сьогодні маємо вже понад 30 заявок від покупців. До участі у програмі акредитовані ЖК Медовий і ЖК Каховська. Також ЖК Медовий обраний і Фондом сприяння молодіжному житловому будівництву для забезпечення житлом за їх програмами. І, ймовірно, після затвердженого вчора порядку надання державних пільгових кредитів, покупців житла серед учасників АТО і переселенців у нас стане ще більше.  

       Люди часто запитують про розстрочку на готові квартири. Хочу підкреслити, що забудовник – не банк, йому постійно потрібні кошти на будівництво, закупівлю комплектуючих, тому розстрочка надається лише на період будівництва, до введення будинків в експлуатацію. Ви сплачуєте за квадратні метри, ми їх будуємо. Для більш довгих виплат краще обрати іпотечний кредит, тим більше, що банки зараз дають позику на квартиру з пільговими періодами по відсоткам до 2 років. «Київміськбуд» у питаннях іпотеки співпрацює з «Кристалбанком» і «Укргазбанком».

ТАТЬЯНА МАРКОВА: НАШІ ПРОГРАМИ ЛОЯЛЬНОСТІ НЕ ЗАЛЕЖАТЬ ВІД «ЧОРНОЇ П’ЯТНИЦІ»

       Розробляти програми лояльностей – це як обирати подарунок, дуже хочеться зробити людині, якій даруєш, приємне. Тому у нас бувають особливі акції, скажімо, до дня закоханих, чи до весняних свят, або як нещодавно, зробили на Хелловін «бісову знижку» на квартиру під № 666 і знайшовся не забобонний сміливець, вірніше, сміливиця, яка одразу приїхала її купувати. І я впевнена, що житиме вона у цій квартири щасливо і благополучно, адже наша компанія зводить будинки з любов’ю до людей.

       Чи будуть додаткові акції до Нового року – поки що це секрет, а от що ціни будуть рости – це вже достовірний факт, хоча він мало радує і покупців, і забудовників. Тому найкращий час купувати квартиру завжди сьогодні, адже завтра все може змінитися.