У КИЇВМІСЬКБУДІ ПІДПИСАЛИ ПЕРШИЙ ДОГОВІР ЗА ПРОГРАМОЮ «ДОСТУПНА ІПОТЕКА 7%»

У Холдинговій компанії «Київміськбуд» оформили перший договір за державною програмою «Доступна іпотека 7%». Родина Яременків стали власниками нової квартири у ЖК Пектораль, що збудований у Святошинському районі столиці. Як розповів  Олександр Яременко, увага до державної програми дуже велика, банки ретельно переглядають, чи відповідає позичальник умовам, що визначені Фондом розвитку підприємництва та вимогам самого банку.

У КИЇВМІСЬКБУДІ ПІДПИСАЛИ ПЕРШИЙ ДОГОВІР ЗА ПРОГРАМОЮ «ДОСТУПНА ІПОТЕКА 7%»

«Весь процес до підписання зайняв 3 місяці. Спочатку ми звернулися в один із банків, але справа довго не рухалася. Потрібно було весь час узгоджувати безліч документів, що підтверджують ту чи іншу вимогу банку. Але так як наша сім’я була впевнена, що ми зможемо подолати бюрократичні перепони і придбати бажане житло, ми вирішили звернутися в інший банк. Обрали «Укргазбанк», і рішення на наш запит було видано досить швидко, як бачите, сьогодні підписали договір із забудовником», – розповів Олександр Яременко.

Своєю чергою, директор Департаменту продажу та маркетингу Тетяна Маркова зазначила, що саме на занадто довгих термінах оформлення іпотеки, а також великій кількості документів, що підтверджували б право людини стати учасником програми, вона акцентувала у своєму виступі на «Другому іпотечному форумі».

У КИЇВМІСЬКБУДІ ПІДПИСАЛИ ПЕРШИЙ ДОГОВІР ЗА ПРОГРАМОЮ «ДОСТУПНА ІПОТЕКА 7%»

“У партнерстві із «Укргазбанк» ми підписали перший договір на купівлю квартири на умовах «Доступної іпотеки 7%». Разом із клієнтом, «Київміськбуд» пройшов шлях у три місяці нашими бюрократичними лабіринтами. Хочу сподіватися, що урядовці прислухаються до рекомендацій бізнесу, які були висловлені під час роботи «Другого іпотечного форуму», і далі буде легше. На сайті «Київміськбуду» можна прочитати про це детальніше. Адже мета у нас одна – якомога більше людей повинні мати власну квартиру. 

А сьогодні радію щастю новоселів, і в добрий час нам розпочати цю програму!” – зазначила Тетяна Маркова і додала, що «Київміськбуд» заявив до участі у програмах Доступної іпотеки 20 житлових комплексів.  

У КИЇВМІСЬКБУДІ ПІДПИСАЛИ ПЕРШИЙ ДОГОВІР ЗА ПРОГРАМОЮ «ДОСТУПНА ІПОТЕКА 7%»

З детальними умовами щодо іпотечного кредитування «Доступна іпотека 7%» можна ознайомитися на сайті Фонду розвитку підприємництва.

Про умови іпотечного кредитування у банках-партнерах  можна дізнатися на сайті у розділі: Покупці – Кредитування.