ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-2. ЛИПЕНЬ

Продовжується зведення нового житлового комплексу “Урлівський-2” у Дарницькому районі столиці, на перетині вулиць Клеманської і Сортувальної. 

Станом на липень, будівельники проводять роботи з влаштування мокрого фасаду на будинка № 1 та №4, виконують мурування стін та перегородок у стилобатній частині комплексу.

ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-2. ЛИПЕНЬ

ЖК “Урлівський-2″ – комплекс комфорт-класу, що складається з чотирьох 26-поверхових будинків. У стилобатній частині буде облаштовано закриту територію дворового простору, де розмістяться ігрові та спортивні майданчики, лаунж-зони та інші місця для приємного проведення часу і безпечного відпочинку. Також у ЖК запроектовані продуктові магазини, аптеки, кав’ярні, салони краси та інші нежитлові приміщення з різним соціально-побутовим призначенням. Комплекс матиме дворівневий паркінг, що дасть можливість втілити концепцію “двір без машин”. 

Вартість квадратного метра від 43 624 грн/м², у продажу 2, 3 та 4+-кімнатні квартири, які можна придбати зі знижкою 5%, а також на виплат (перший внесок від 30%).

Також “Київміськбуд” реалізує в цьому об’єкті машиномісця у паркінгу: площа: 8.21 м² – 41.33 м², вартість від 891 тис грн – до 1.71 млн грн. І нежитлову нерухомість: площа: 287 м² – 324.7 м², вартість від 46 046 грн/м².