ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1 У БЕРЕЗНІ

Продовжується будівництво нового житлового комплексу “Урлівський-1” у Дарницькому районі столиці. 

Станом на березень у будинку №1 виконують влаштування монолітного парапету на котельній. Виконують монтаж вікон – виконано 18 поверхів. Облаштування кладки виконують на 25-26 поверхах. Виконують покриття паркінгу.

ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1 У БЕРЕЗНІ

У будинку №2 виконують монтаж вікон з 19 по 26 поверхи. Виконують сантехнічні, електричні роботи.

У будинку №3 виконують монтаж – виконано 11 поверхів. Облаштування кладки проходить на 25-26 поверхах.

У будинку №4 виконують монолітне перекриття 22 поверху, вертикал – 23 поверху. Облаштування кладки виконують на 14 поверсі.

У будинку №5 виконують монолітні роботи – вертикал 19 поверху. Облаштування кладки – виконано на 9-ти поверхах, 10-11 поверхи в роботі. Облаштовують палі під паркінг.

У будинку №6 виконують монолітні роботи на рівні 18 поверху, облаштування кладки – 11-12 поверхи.

У будинку №7 виконують монолітні роботи на рівні 17 поверху, облаштування кладки – на 9-10 поверхах.

ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1 У БЕРЕЗНІ

ЖК Урлівський-1 – зводиться на перетині вулиць на перетині вулиць Урлівська, Прип’ятська та Дніпровська набережна. Це сучасний житловий комплекс, що складається з семи 26-поверхових будинків, об’єднаних спільною прибудинковою територією. У стилобатній частини комплексу запроектований паркінг, з якого на поверх жителів буде піднімати швидкісний ліфт. Саме завдяки стилобату в даному комплексі буде реалізована концепція «двір без машин». На рівні 2-го поверху під відкритим небом будуть облаштовані зелені алеї, сучасні дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку для дорослих і дітей. 

У продажу 2, 3 і 4+ кімнатні квартири. Вартість квадратного метру від 25 588 грн/м² (з урахуванням знижки), квартири доступні у розстрочку з першим внеском від 30%, а також у кредит у банків-партнерів. Довідки за тел.: (044) 299-43-34.