ЯК ТРИВАЮТЬ РОБОТИ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-2

 Продовжуються роботи по зведенню нового житлового комплексу “Урлівський-2” у Дарницькому районы Києва на перетині вулиць Клеманської, Сортувальної та Канальної. 

ЯК ТРИВАЮТЬ РОБОТИ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-2

У будинку №1 монолітні роботи проходять на рівні 12-го пов., цегляну кладку облаштовують на рівні 4-6 поверхів. У будинку №2 монолітні роботи проходять на рівні 8-го пов., цегляну кладку облаштовують на рівні 4-5 поверхів. У будинку №3 монолітні роботи проходять на рівні 10-го пов., цегляну кладку облаштовують на рівні 4-5 поверхів. У будинку №4 монолітні роботи проходять на рівні виходу на 9-й пов., цегляну кладку облаштовують на рівні 4-6 поверхів.

ЯК ТРИВАЮТЬ РОБОТИ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-2

ЯК ТРИВАЮТЬ РОБОТИ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-2

 ЖК «Урлівський-2» – це чотири 26-поверхові будинки, об’єднанні стилобатом, на якому буде облаштовано закриту територію дворового простору. Тут розмістяться ігрові та спортивні майданчики, лаунж-зони та інші місця для приємного проведення часу і  безпечного відпочинку. Також у стилобатній частині запроектовані продуктові магазини, аптеки, кав’ярні, салони краси та інші нежитлові приміщення з різним соціально-побутовим призначенням. Комплекс матиме дворівневий паркінг, що дасть можливість втілити концепцію «двір без машин». Вартість квадратного метру – від 19 568 грн. Довідки за тел.: (044) 299-43-34.