ЖК ІТАЛІЙСЬКИЙ КВАРТАЛ У ТОП-5 НОВОБУДОВ ІЗ ПРОСТОРИМИ ТЕРАСАМИ

Портал про нерухомість “Всі новобудови” підготував огляд столичних житлових комплексів із просторими терасами, а також розповів, чим відрізняються тераси від балконів і лоджій, та чому купувати такі квартири вигідно.

Головна відмінність терас від звичних багатьом українцям балконів і лоджій полягає в розмірі. Зазвичай вони займають не менше 24-25 кв.м. Також до них обов’язково підводять електрику і встановлюють освітлювальні прилади, щоб навіть вночі тут було комфортно перебувати. Якщо немає обмеженого бюджету і людина любить посиденьки на свіжому повітрі восени або взимку, можна встановити теплу підлогу.

При цьому тераси ніколи не склять, максимум тут допускається невеликий навіс з тканини, що не промокає. Ще на вікнах суміжної кімнати монтують не звичайні склопакети, а широкі панорамні вікна. Це відкриває прекрасний вид на околиці і покращує освітлення житлового приміщення. А ще один плюс такого рішення – інвестору не потрібно платити за кв.м, як за житлові.

Огляд ТОП-5 новобудов Києва з терасою

Житловий комплекс “Італійський квартал”

ЖК ІТАЛІЙСЬКИЙ КВАРТАЛ У ТОП-5 НОВОБУДОВ ІЗ ПРОСТОРИМИ ТЕРАСАМИ

Цей будівельний об’єкт споруджується компанією “Київміськбуд” в Оболонському районі, недалеко від озера Цибулеве і затоки Верблюд. Ось чому з вікон багатоповерхівки відкривається мальовничий вид. Ще один плюс новобудови полягає в тому, що вона знаходиться недалеко від 3 станцій метро. На машині або громадському транспорті до них можна дістатися за 10-15 хвилин. Крім того, в крокової доступності від ЖК є зупинки автобуса, клініка, АЗС, кафе і спортклуби. Мешканці зможуть без особливих проблем завершити всі домашні справи і не витрачати зайвий час. Для максимального комфорту на території з’являться спортивні та дитячі майданчики, велодоріжки. За планом забудовника, з часом з’явиться власний дитсадок, а в деяких будинках з’явиться комерційна нерухомість під магазини, аптеки, перукарні та салони краси.

ЖК ІТАЛІЙСЬКИЙ КВАРТАЛ У ТОП-5 НОВОБУДОВ ІЗ ПРОСТОРИМИ ТЕРАСАМИ

Для безпеки власників у кварталу закритий двір і встановлена ​​система цілодобового відеоспостереження. Сторонні люди або машини на територію не потраплять. Для паркування авто передбачено гостьовий паркінг, де теж встановлені відеокамери. На вибір покупців в “Італійському кварталі” представлені квартири з 1, 2 або 3 кімнатами. Самі просторі тераси площею 24-47 кв.м доступні покупцям об’єктів тільки на перших поверхах. В інших випадках проект передбачає тільки відкриті стилізовані балкони.

Про інших житлових комплексах читайте в матеріалі: Огляд 5 столичних новобудов з просторими терасами