ХІД РОБІТ НА ЖК АБРИКОСОВИЙ

Продовжуються роботи по зведенню нового житлового комплексу “Абрикосовий” у Голосіївському районі на перетині вулиць Жулянської і Абрикосової.

Станом на вересень, у будинку №1 каркас та цегляна кладка виконані повністю, будівельники закінчують роботи по утепленні фасаду та встановленні вікон. Стяжка виконується на рівні 25 поверху, оздоблення місць загального користування має готовність на 80%, вхідні двері встановлюють на 18 поверху.

У будинку №2 завершили цегляну кладку стін і перегородок, встановлюються вікна (виконано на 60%), продовжуються роботи по утепленню фасаду (виконано на 30%), продовжуються роботи по проведенню внутрішніх комунікацій.

У будинку №3 цегляна кладка, а також  вікна виконано повністю, будівельники завершують монтаж вітражних вікон на верхніх поверхах. Оздоблення місць загального користування проводиться на 14 поверху, продовжуються роботи по облаштуванню внутрішньої стяжки.

ХІД РОБІТ НА ЖК АБРИКОСОВИЙ

ЖК «Абрикосовий» – складається з трьох будинків по 26 поверхів кожен. Комплекс комфорт-класу зводиться на перетині вулиць Жулянська та Абрикосова. Великою перевагою локації новобудови  є піша доступність до станції метро «Теремки» (12-15 хв). В 1,5 км від новобудови — Одеська площа, звідки курсує наземний транспорт в сторону Академмістечка і приміські маршрутні таксі. 

ХІД РОБІТ НА ЖК АБРИКОСОВИЙ

У продажу  2-, 3-, 4+ кімнатні квартири площею від 73,5 кв.м до 147 кв. м.  Вартість кв.м від 22 817 грн (з урахуванням знижки), квартири доступні також у розстрочку та у кредит від банків-партнерів.