ХІД РОБІТ НА ЖК АБРИКОСОВИЙ У ЛИПНІ

Продовжується зведення нового житлового комплексу «Абрикосовий» у Голосіївському районі столиці. Станом на початок липня монолітні роботи на всіх трьох будинках виконані повністю.

ХІД РОБІТ НА ЖК АБРИКОСОВИЙ У ЛИПНІ

Цегляна кладка у будинку 1 – виконана на 100%, вікна встановлені на 100%, фасадні роботи виконано на 50%, штукатурні роботи виконані на 80%, малярні роботи – на 20%, роботи по облаштуванню підлоги виконані на 6-ти поверхах – 25%, сантехнічні роботи виконано на 15%, роботи по облаштуванню електрики – на 60%. Встановлено вантажний ліфт.

У будинках 2 і 3 цегляна кладка виконана на 95%. Вікна на будинку 2 встановлені на 50%, на будинку 3 – на 80%. Фасадні роботи  у будинку 2 виконані на 5%. Проводяться сантехнічні та електричні роботи

Котельня готова на 80%.

ХІД РОБІТ НА ЖК АБРИКОСОВИЙ У ЛИПНІ

ЖК «Абрикосовий» – складається з трьох будинків по 26 поверхів кожен. Комплекс комфорт-класу зводиться на перетині вулиць Жулянська та Абрикосова. Великою перевагою локації новобудови  є піша доступність до станції метро «Теремки» (12-15 хв). В 1,5 км від новобудови — Одеська площа, звідки курсує наземний транспорт в сторону Академмістечка і приміські маршрутні таксі. 

У продажу  2-, 3-, 4+ кімнатні квартири площею від 73,5 кв.м до 147 кв. м.  Вартість кв.м від 22 817 грн (з урахуванням знижки), квартири доступні також у розстрочку та у кредит від банків-партнерів.