НА ЖК LAKE HOUSE ВОСЕНИ РОЗКВІТЛА КВІТКА

Символічну квітку встановили будівельники на даху житлового комплексу Lake house, що зводиться у Оболонському районі столиці по вул. Маршала Малиновського, 2-а. За традицією, у такий спосіб будівельники повідомляють про закінчення монолітних робіт на об’єкті. На кожному об’єкті квітка особлива і ніколи не повторюються. 

НА ЖК LAKE HOUSE ВОСЕНИ РОЗКВІТЛА КВІТКА

Станом на початок листопаду на житловому комплексі виконується цегляна кладка, облаштування зовнішніх плит і перегородок, облаштування терас та покрівлі, гідроізоляція покрівлі, монтаж коробок та гофротруби. Проводиться заміри віконних та дверних прорізів. У паркінгу проводиться облаштування дверного отвору у моноліті.

НА ЖК LAKE HOUSE ВОСЕНИ РОЗКВІТЛА КВІТКА

ЖК Lake house – двосекційний 25-ти поверховий будинок із вбудованими приміщеннями та підземним паркінгом, розташований біля озера Андріївське, у районі з розвиненою інфраструктурою та транспортними розв’язками.  Житлова частина будинку починається з 2-о поверху, всі квартири мають незалежну планувальну схему. Дворовий простір буде облаштований дитячим та спортивним майданчиками, а також зоною відпочинку для дорослих.

Вартість квадратного метру від 32 838 грн (з урахуванням знижки),  у продажу 3 і 4+ кімнатні квартири, які також доступні у розстрочку та кредит від банків-партнерів.