ОГЛЯД РОБІТ НА ЖК АБРИКОСОВИЙ

Продовжуються роботи по зведенню нового житлового комплексу “Абрикосовий” на перетині вулиць Жулянська і Абрикосова у Голосіївському районі столиці. 

ОГЛЯД РОБІТ НА ЖК АБРИКОСОВИЙ

За результатами проведених робіт, у будинку №1 повністю виконано моноліт та встановлено  вікна. Облаштування фасаду виконано на 85%. Роботи по облаштуванню стяжки підлоги виконують на 26 поверсі. Оздоблення МЗК (місць загального користування) виконують на 26 поверсі. Двері встановлюють на 26 поверсі. Розводка внутрішніх мереж по стояках виконана на 85%, поквартирна розводка завершена повністю. Вантажний ліфт встановлено, продовжується монтаж пасажирського ліфта, виконано на 85%.

У будинку №2 завершені роботи по облаштуванню монолітного каркаса та цегляної кладки. Продовжуються роботи по встановленню вікон, виконано на 90%. Облаштування внутрішніх мереж виконано на 70%, поквартирна розводка – на 35%. Облаштування фасаду виконано на 50%. Виконується монтаж вантажного ліфту.

У будинку №3 облаштування кладки, монолітного каркаса, встановлення вікон виконано повністю. Оздоблення МЗК (місць загального користування) виконують на 23 поверсі. Стяжку підлоги виконують на 14 поверсі. Розводку внутрішніх комунікацій виконано на 75%; поквартирну розводку виконують на 14 поверсі. Встановлення вхідних проводиться на 10 поверсі. Виконується монтаж вантажного ліфту.

ОГЛЯД РОБІТ НА ЖК АБРИКОСОВИЙ

ЖК “Абрикосовий” – новобудова комфорт класу, що зводиться неподалік станції метро “Теремки” (15 хв пішки). Комплекс складається з трьох будинків по 26 поверхів із розвиненою власною інфраструктурою, на перших поверхах запроектовані комерційні приміщення, двір буде обладнаний сучасними ігровими і спортивними майданчиками, а також місцями для відпочинку. Поруч із новим комплексом багато шкіл, дитсадочків, спортивних клубів, торгово-розважальних центрів, парків і скверів.

У продажу 2, 3 і 4+ кімнатні квартири від 73.5 м² до 147.4 м², вартість квадратного метру від 25 551 грн/м². Діють програми розтермінування від забудовника та кредитування від банків-партнерів.