ОГЛЯД БУДІВНИЦТВА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-2

Продовжується зведення нового житлового комплексу “Урлівський-2” у Дарницькому районі столиці, на перетині вулиць Клеманської і Сортувальної. 

ОГЛЯД БУДІВНИЦТВА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-2
У  будинку №1 виконується монтаж алюмінієвих фасадних конструкцій, монтаж вікон та балконів, виконують внутрішнє утеплення фасадів, балконів, холодних переходів. Проводяться роботи по облаштуванню цементно-піщаної стяжки, виконуються штукатурні роботи у місцях загального користування, проводиться розводка водопостачання, опалення, електрики по стяжці. 

У будинку №2 виконують монтаж вікон та балконів, проводяться роботи по облаштуванню цементно-піщаної стяжки та оздоблення місць загального користування. Виконується розводка внутрішніх мереж по стояках та поквартирна розводка. Виконується внутрішнє утеплення фасадів, балконів та холодних переходів.

У будинку №3 проводиться утеплення балконів та холодних переходів, виконується стяжка підлоги та штукатурні роботи. Ведуться роботи по облаштуванню внутрішніх мереж водопостачання та опалення, а також поквартирна розводка електрики та інженерних мереж.

У будинку №4 виконується монтаж вікон та облаштування стяжки підлоги, проводяться штукатурні роботи. Монтуються внутрішні мережі та виконується поквартирна розводка електрики, опалення, водопостачання. Проводиться утеплення балконів та холодних переходів.  

Ведуться роботи по паркінгу та стилобату у блоках №1 і №2, а також облаштування будівлі трансформаторної підстанції.

ОГЛЯД БУДІВНИЦТВА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-2

ЖК «Урлівський-2» – комплекс комфорт-класу, що складається з чотирьох 26-поверхових будинків. У стилобатній частині буде облаштовано закриту територію дворового простору, де розмістяться ігрові та спортивні майданчики, лаунж-зони та інші місця для приємного проведення часу і безпечного відпочинку. Також у ЖК запроектовані продуктові магазини, аптеки, кав’ярні, салони краси та інші нежитлові приміщення з різним соціально-побутовим призначенням. Комплекс матиме дворівневий паркінг, що дасть можливість втілити концепцію “двір без машин”. 

Вартість квадратного метру від 25 173 грн, у продажу 3 і 4+ -кімнатні квартири, які можна придбати зі знижкою, у розстрочку (перший внесок від 30-50%) або у кредит від банків-партнерів.