БУДІВНИЦТВО ЖК УРЛІВСЬКИЙ-2 У ГРУДНІ

Продовжується зведення нового житлового комплексу “Урлівський-2” у Дарницькому районі столиці, на перетині вулиць Клеманської і Сортувальної. Станом на грудень на всіх будинках завершені роботи по влаштуванню покрівлі.

БУДІВНИЦТВО ЖК УРЛІВСЬКИЙ-2 У ГРУДНІ

У  будинку №1 облаштування монолітного каркаса, кладку стін та перегородок завершено. Виконують монтаж вікон та балконів на рівні 24 поверху. Проводять роботи по облаштуванню цементно-піщаної стяжки – виконано до 4 поверху включно. Виконують штукатурні роботи у МЗК (місцях загального користування) – виконано до 15 поверху включно. Виконують інженерні роботи, облаштування внутрішніх мереж водопостачання по стояках виконано на 75%. Розводка водопостачання, опалення, електрики по стяжці виконано до 5 поверху. Виконують внутрішнє утеплення фасадів, балконів, холодних переходів – виконано до 18 поверху. Виконують роботи по зовнішньому утепленню фасадів. Монтаж грузового ліфта виконано на 80%.

У будинку №2 облаштування монолітного каркасу, кладку стін та перегородок завершено. Виконують монтаж вікон та балконів на рівні 24 поверху. Проводять роботи по облаштуванню цементно-піщаної стяжки – виконано до 8 поверху включно. Виконують штукатурні роботи, оздоблення у МЗК (місцях загального користування)  – виконано до 9 поверху включно. Виконують розводку внутрішніх мереж по стояках виконано на 75%, поквартирну розводку виконано до 8 поверху. Виконують внутрішнє утеплення фасадів, балконів, холодних переходів – на рівні 16 поверху.

У буд.инку №3 облаштування монолітного каркаса, кладку стін та перегородок завершено. Монтаж вікон виконують на позначці 25 поверху. Утеплення балконів та холодних переходів виконують на позначці 10 поверху. Стяжку підлоги виконують на 7 поверсі. Штукатурні роботи у МЗК (місцях загального користування) – на 9 поверсі. Облаштування внутрішніх мереж (водопостачання, опалення) – виконано на 75%. Поквартирну розводку електрики, опалення, водопостачання виконують на 10 поверсі.

У будинку №4 облаштування монолітного каркаса, кладку стін та перегородок завершено. Монтаж вікон виконують на позначці 24 поверху. Стяжку підлоги виконують на 8 поверсі. Штукатурні роботи у МЗК (місцях загального користування) – на 11 поверсі. Облаштування внутрішніх мереж (водопостачання, опалення) – виконано на 75%. Поквартирну розводку електрики, опалення, водопостачання виконують на 11 поверсі. Утеплення балконів та холодних переходів виконують на позначці 16 поверху.

Стилобатна частина:
блок №1 – облаштування монолітного каркаса виконано на 85%;
блок №2- облаштування монолітного каркаса виконано на 90%;
виконують роботи по облаштуванню пальового поля блока №5 (стилобата). Завершуються роботи по влаштуванню будівлі трансформаторної підстанції.

У стилобатній частині ЖК «Урлівський-2» – буде облаштовано закриту територію дворового простору. Тут розмістяться ігрові та спортивні майданчики, лаунж-зони та інші місця для приємного проведення часу і безпечного відпочинку. Також у ЖК запроектовані продуктові магазини, аптеки, кав’ярні, салони краси та інші нежитлові приміщення з різним соціально-побутовим призначенням. Комплекс матиме дворівневий паркінг, що дасть можливість втілити концепцію “двір без машин”. 

Вартість квадратного метру від 25 173 грн, у продажу 2, 3 і 4+ -кімнатні квартири, які можна придбати зі знижкою, у розстрочку (перший внесок від 30-50%) або у кредит від банків-партнерів.